Brønshøj – Frederikssundsvej 189B, 1. tv.

base1 – din ejendomsmægler i København.

Rummelig 2-vær. delelejlighed med særdeles hyggelig beliggenhed – 2 skønne altaner

I velholdt og velstyret ejendom fra 1935 finder du denne dejlige delelejlighed. Hovedejendommen er løbende renoveret, og tilbyder en mængde gode fællesfaciliteter, såsom fællesvaskeri, cykelkælder og et aflukket hyggeligt gårdmiljø med borde, bænke, grill og nabohygge. Beliggenheden er den gode kombination – lidt udenfor byen, og alligevel med nem adgang til det hele. Du bor super centralt og herfra er der cirka 100 meter til caféer, spændende butikker, busser ind og ud af byen samt Brønshøjs hyggelige torv. Mosen er ligeledes tæt på, hvis du skal løbe eller gå en tur med kæresten.

Lejligheden er løbende istandsat og ideel som delelejlighed – indeholder: Fordelingsentré. Fint nyere badeværelse med sep. brus og en størrelse du bliver glad for. Stor stue med den hyggeligste karnap – veldisponeret og nem at indrette. Soveværelset er rummeligt og ligeledes nemt at indrette uanset om lejligheden skal deles eller ej. Fra både stue og soveværelse er der udgang til en altan. Nyere praktiskt køkken med hårde hvidevarer, bl.a. vaskemaskine.

Endvidere er der afhøvlede og lakerede gulve, hvide vægge, nyere elektricitet, termovinduer, fjernvarme og brugsret til kælderrum.

Pragtfuld bolig med en pragtfuld beliggenhed

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.