Boligadvokat ved huskøb. Få mest ud af dit advokatforbehold. Kerteminde pris

Advokatbistand til faste priser
Hos Advokatfirmaet Lindemosegaard kommer prisen ikke bag på dig, den er nemlig aftalt på forhånd.Alle omkostninger holdes nede, så du kan få en personlig og effektiv sagsbehandling til en fair pris.

Køb af bolig
Det er spændende og glædeligt at have fundet den ejendom, som man ønsker at købe. Men det er samtidig yderst vigtigt, at kende alle oplysninger om ejendommen. Lad derfor boligadvokaten gennemgå handlens dokumenter og få forklaret på et personligt møde, hvad de forskellige dokumenter indeholder.

Advokatforbehold
De fleste købsaftaler indeholder som standard et advokatforbehold, hvilket betyder at handlen først er endelig, når advokaten har godkendt.
Hvis der et advokatforbehold, kan man godt efter underskrift, få annulleret handlen. Dette kræver dog, at advokaten har en grund til dette. Det er ikke grund nok, at du har ombestemt dig.
Det anbefales derfor som hovedregel, at du ikke skriver under, førend advokaten har gennemgået handlens dokumenter med dig.

Dokumenterne
I en almindelig ejendomshandel er der mange dokumenter at holde styr på. Det er ikke flovt, hvis du ikke kender eller forstår alle disse dokumenter på forhånd. Men det er dumt at ignorere dem eller ikke at få forklaret, hvad de forskellige dokumenter betyder og indeholder.
Når advokaten har gennemgået dokumenterne og eventuelt stillet spørgsmål til mægler, afholdes et personligt møde, hvor advokaten forklarer dig alle sagens dokumenter. Her har du rig mulighed for, at stille spørgsmål om alle de ting du er i tvivl om.

Køberrådgivning
Hos advokatfirmaet Lindemosegaard tilbydes der møde udenfor alm. kontortid, så du ikke behøver at tage fri for at få gennemgået sagens dokumenter.
Skal du købe et alm. parcelhus, rækkehus, sommerhus eller lign. er den faste pris for køberrådgivning kr. 5.975 inkl. moms, såfremt mægler står for tinglysning. Dette uanset, hvor længe vores møde tager, hvor mange spørgsmål du måtte have eller hvor meget forhandling der måtte være med sælger gennem mægler.

Tidligere artikel1417-KW – Hvilshøj Mark 60, Øster Brønderslev
Næste artikelHøjbed – lav dit eget højbed på 10 min. sammen med Grønne Streger Havedesign