Barupvejen 30

Område: Kun få kilometer fra stationsbyen Hårlev, hvorfra der kører tog mod Køge. Her er gode indkøbsmuligheder, skole og sportsfaciliteter.
Ejendommen: Arkitekttegnet 1 plansvilla med integreret opvarmet dobbet garage på 110 m². Boligarealet på 248 m² er opført i flotte blødstrøgne sten, belagt med sorte tagsten. Udsigten er ubeskrivelig smuk, over markerne og skoven. En stor tilhørende lade på 126 m².
Indretning: Stor entre, med gæstetoilet fører direkte til det super flotte køkken/alrum med ovenlysvinduer, Køkkenet er i sort højglans fra Designa med alt i hårde hvidevarer, gulvet er belagt med flotte 60 x 60 klinker. Syd/vestvendt stue med udgang til stor overdækket stenbelagt terrasse, som er integreret i tagkonstruktionen. Folt gæstetoilet.Stort soveværelse med påklædningsrum, stort forældre badeværelse med spa og bruseniche. Super flot hall med ovenlysvinduer. 2 store børneværelser. Badeværelse. Åbent arbejdsværelse. Bryggersadgang til garage. I garagen forefindes styringen til jordvarmen og IHC anlæg. Endvidere integreret dobbelt vognport. Villaen 248 m²er opført i 2009 med gulvvarme over alt og det samlet bebygget areal udgør 351 m². Grund arealet er på 11169 m², udlagt med græs, lille sø og folde. En unik oplevelse i fredlige omgivelser, EN FANTASTISK OPLEVELSE !

Tidligere artikelClara Frijsvej 15
Næste artikelIsolering af loft med glasuldsgranulat