Barfoed Group Lejeboliger – Christians Park – Odense V

Kort beskrivelse af boligerne: Boligerne vil blive udført som kvalitetsboliger efter MT Højgaards koncept “Nærbo”.
Der vil blive inventar som rent kvalitetsmæssigt vil være af høj standard. Det gælder bl.a. køkkener, garderobeskabe, badeværelser som vil være af høj kvalitetsmæssig standard. Af andre “eksklusive” forhold i boligerne kan der nævnes følgende:

• Der vil være fibertilslutning i alle boligerne, hvilket medfører en række fordele i hurtig kommunikation med omverdenen.
Det gælder både internet, bedste TV-kvalitet — herunder mulighed for fremtidens HDTV samt mulighed for IP-telefoni.
Med en fibertilslutning er det muligt at down- og uploade data med en hastighed på op til 25 Mbit/s.

• Der vil blive installeret “fladskærme” (LCD-TV) i samtlige boliger.

• Hårde hvidevarer vil være af fabrikat Bosch-Siemens. De produkter, der vil blive installeret i boligerne er kombimaskine vaskemaskine/
tørretumbler, opvaskemaskine, “amerikanerkøleskab” med indbygget ismaskine, indbygningsovn, keramisk kogeplade og microbølgeovn.

• Badeværelserne bliver flisebadeværelser med gulvvarme og forkromede håndklædetørrere.

Udearealer
På 1. og 2. salsplan vil der være store altaner med direkte udsigt over de bagvedliggende grønne områder samt de tilknyttede faciliteter som basket- og tennisbane. Altanerne har en bredde på 4,5 meter og en dybde på 1,3 meter.

Der vil ligeledes blive opført et fælles opholds- og legeområde mellem “boligstængerne”. Der opføres 72 depoter/skure i terræn som
er til rådighed for den enkelte lejer.

Der vil på det grønne areal bagved bebyggelsen blive opført legeplads med gyngestativ, sandkasse mv. Der bliver ligeledes etableret en multibane med streetsoccer og streetbasket på 16×32 meter.

Tidligere artikelDen ultimative TV stue 3
Næste artikelSelvklæbende plakat – Opsætning