Andelsbolig | Vesterbro | Dybbølsgade 24, st.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

base1 – din ejendomsmægler i København.

Kæmpe andelslejlighed på 158 kvm – fuldstændig istandsat fra ende til anden.

Du træder ind i lejlighedens fordelingsentré, som ligger i åben forbindelse til resten af lejlighedens rum. Stort lyst Svanekøkken holdt i hvidt med massiv træbordplade, alt i hårde hvidvarer fra Siemens og ydermere mulighed for stor spiseplads i køkkenet. Et køkken du ikke kommer til at mangle opbevaringsplads i!
Fra køkkenet bevæger du dig videre ind i lejlighedens kæmpe stue med plads til sofaarrangement, spisestue og kontorplads. Stuen har oprindeligt været 3 værelser, hvor man derfor sagtens nemt kan inddrage en del af stuen til 1-2 soveværelser mere alt efter behov.
Tilbage i fordelingsentreen er der udgang til et stort og moderne badeværelse med gulvarme og vindue til gården. Ydermere adgang til 2 store soveværelser med plads til det både garderobe, opbevaring og kingsize seng. Lejligheden rummer derudover et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, hvor der her er direkte udgang til den grønne og hyggelige gård.

Hele lejligheden er fuldstændig istandsat i 2014, har gennemgående brede lyse plankegulve og hvor alt i dag står i tip-top stand.

En lejlighed helt udover det sædvanlige og noget du ikke må gå glip af! Kontakt base1 for en fremvisning.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.