Akacievej 4 6000 Kolding – Sagsnr.: 711-1378 – Trekanten Bolig

Flot moderniseret villa på 164 m2 opført i en flot hårdbrændt teglsten, delvist i forskudte plan i attraktivt kvarter med kort afstand til midtbyen samt Kolding ådal.

Villaen er løbende moderniseret bl.a. med udskiftning af tag og vinduer, ny tilbygning fra 2006 samt nyt køkken og badeværelse i løbet af de senest par år.

Villaen er beliggende tilbagetrukket og ugenert på grunden og haven fremstår med velbeliggende terrasser vendende rigtig både liggende mod øst, syd og vest.

Villaen er indrettet med fin entre med klinkegulv. Herfra er adgang i forskudt plan til moderniseret og lyst badeværelse samt to gode børneværelser. I yderligere forskudt plan er stort og spændende soveværelse/ stue med ovenlys vindue og plankgulv. Fra soveværelset er adgang til loftsrum, der evt. vil kunne indrettes som walk in garderobe.

I stueplan er nyere lyst HTH-køkken med masser af bordplads vendende mod øst, hvor morgensolen kigger ind. Halvvæg mod alrummet hvor der nemt er spiseplads for 12-14 mennesker. I tilknytning til alrummet er den nye tilbygning med flot stue mod syd og vest med plankgulv, hvor der er ilagt varme. Stuen har loftet i kip og med spændende lysindfald fra ovenlys vinduerne. Samtidig er der udgang til den store eftermiddags- og aftenterrasse.

Fra entreen er halvt forskudt plan til det nye grovkøkken med nyt fjernvarmeanlæg og klinkegulv. Nyt badeværelse er installeret såvel der gravet ud til teenageværelset, der har egen indgang fra grovkøkkenet (det skal bemærkes at underetagen ikke er registreret som beboelse).

SÅ ER I PÅ UDKIG EFTER EN BOLIG MED KARAKTER OG SJÆL SAMT EN HVOR FAMILIEN FUNGERER SÅ ER I PÅ RETTE VEJ !!

Værelser 4
Boligareal 133 m2
Grundareal 930 m2
Kælderareal 31 m2

Tidligere artikel1306 kw
Næste artikelLejlighed 9 – Varmeanlæg – AMU Nordjylland