Afbetal gæld og undgå RKI

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Please watch: “Hele min portefølje: Ny Portefølje- og investeringsplatform”
–~–
I forlængelse af sidste afsnit om gæld, hvor jeg snakkede om det var bedst at afvikle gæld eller investere, vil vi i dette afsnit antage at du har valgt tilbagebetaling af din gæld som primært fokus.

Du vil i videoen få indblik i de 2 hovedstrategier der findes indenfor tilbagebetaling af gæld.

Den éne hedder ”Sneboldsmetoden” og er den metode der efter min mening er bedst, hvis du har en masse klatgæld fordelt på flere låneudbydere. Metoden sikrer dig du hurtigt får ryddet op i mange gældsposter og senere kan fokusere på de større og lidt sværere poster. Hvis man sætter sig ned og regner på det, er
sneboldsmetoden ikke den mest optimale målt på kroner og ører. Metoden er dog den der nok giver dig det største psykiske overskud da du hurtigere oplever fremskridt.

Den anden metode jeg nævner hedder ”Lavinen”. Lavinen sikrer dig den matematiske billigste og hurtigste måde at komme af med alt din gæld på. Dog kan du risikere der går lang tid før du ser fremskridt i form af fuldt tilbagebetalte lån.

Der er intet i vejen for at kombinere metoderne i din strategi. Personligt ville jeg benytte sneboldsbemotden indtil jeg måske kun havde 2-5 lån tilbage og derefter fokusere på lavinemetoden. På den måde får jeg næsten det bedste fra begge metoder. Ved at starte med sneboldsmetoden får jeg hurtigt afviklet en masse sjatgæld, der sikrer mig et bedre overblik over de resterende gældsposter. Derefter vil der være psykisk overskud til at ændre fokus til de dyreste poster på trods af de vil være af en vis størrelse.

Det bedste vil dog nok være helt at undvære gæld. Som jeg har nævnt tidligere i mine videoer er min plan, at jeg kun vil låne til bolig hvis jeg får behov for det. Alle andre ting bør være noget du skal spare op til. Det vil spare dig for mange udgifter i det lange løb og du risikerer ikke at din økonomi løber løbsk, når du reelt først køber ting når du har pengene til det.

Se flere videoer på kanalen –

Husk at subscribe til youtubekanalen og klik på klokkeikonet, så får du besked om hver gang jeg uploader nye spændende videoer.

Se flere artikler og videoer på

Følg Neminvestering.dk egen facebook side –

Husk at tilmelde dig den nye facebookgruppe omhandlende investeringer og privatøkonomi –

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.