4122 KW – Hollenstedvej 12, Ørum 9320, Hjallerup

Flot og stilfuldt nedlagt landbrug m. 2 tdl. jord i Ørum.
Denne flotte og stilfuldt moderniserede ejendom finder du på en skøn beliggenhed i udkanten af Ørum på stille vej. Til ejendommen hører en dejlig mark på ca. 2 tdl. f.eks. til afgræsning til heste eller anden form for dyrehold. Fra boligen er der skøn udsigt over det åbne landskab mod syd. Virkelig flot ejendom , hvor du mødes af den dejlige lukkede gårdsplads med terrasser og dobbeltgaragen. Der er nogle få udhuse, bl.a. en dejlig højloftet hal/værksted med stor portåbning. Derudover er der hobbyrum og fyrrum m. bl.a. solvarmeanlæg og fastbrændselsfyr. Flot og velholdt ejendom med dejlig og hyggelig have.
Rigtig flot og gennemrestaureret bolig i bondehusstil med dannebrogsvinduer og rødt tegltag. Skøn indretning i dejlige højloftede rum med skønt stort bryggers, entre med udgang til god terrasse, flot badeværelse med spa, stue mod sydvest ig ned udgang til haven mod vest, skønt nyere køkken-alrum med brændeovn. Der er tillige værelse og soveværelse. På 1. sal er der hyggelig reposstue og godt stort værelse og badeværelse.
En virkelig flot ejendom som er lige til at flytte ind i. Kom og oplev dette dejlige sted, book en fremvisning på Westergaard bolig.