3 ofte stillede spørgsmål til lakbehandling

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

3 ofte stillede spørgsmål til lakbehandling
Få mere info på vores hjemmeside:
eller kontakt os telefonisk på 81163331

1. Hvordan vedligeholder man lakerede gulve?

Lakerede gulve kræver ikke den store vedligeholdelse, da gulvene har en lukket overflade og derfor er mere modstandsdygtige overfor snavs. Man kan benytte Trip Traps laksæbe til vask af gulvene, hvor blandingsforholdet står på bagsiden af sæben. Ønsker du at se, hvordan gulvene rengøres kan du se videoerne på vores hjemmesiden eller her på youtube.

Under vores vedligeholdelses videoer, kan du se hele processen, og læse helt præcist, hvilke ting du skal bruge for at vaske og vedligeholde gulvene.

2. Kan man få andet end naturlig og hvidpigmenteret lak?

Nej, det eneste man kan få indenfor lakker er den hvidpigmenterede og den naturlige. Den naturlige er en gennemsigtig eller usynlig lak, som ligger sig på gulvet og giver en beskyttede hinde. Den hvide lak er som den naturlige gennemsigtig, men har hvidpigment i sig, hvilket giver gulvene det hvidlige look. Er du i tvivl omkring, hvilken af de 2 typer du ønsker, kan du se vores galleri på hjemmesiden, hvor der er billeder af begge typer.
Man kan ved begge typer se træets struktur, årer og knaster. Der er ikke forskel i holdbarheden på de 2 forskellige typer, men det er kun et spørgsmål om, hvad man syntes der er pænest.

3. Hvornår kan jeg betræde gulvene og stille møbler på dem?

Fra GulvKanonen har givet sidste gang lak, skal der gå ca. 5 timer før gulvene må betrædes med sokker på. Vi anbefaler altid at der skal gå 24 timer før der flyttes møbler ind på gulvene.
Vi anbefaler at man ikke betræder gulvene før vi er helt færdige med opgaven, da vi ellers kan risikere at der sætter sig snavs i lakken, og vi derfor kommer til at lakerer oven på det.

Få 3 gode råd til når du skal have afhøvlet eller afslebet dit trægulv.
Få mere info på vores hjemmeside:
eller kontakt od telefonisk på 81163331

Råd 1: Er mit gulv tykt nok til at blive afhøvlet og afslebet?

Det er svært at sige uden at have set gulvene. Typisk kan næsten alle plankegulve afhøvles og afslibes da de som regel er meget tykkere end parketgulve, og derfor kan tåle mere. Det er yderst sjældent at vi kommer ud til gulve som ikke kan tåle en afslibning, da man kun afsliber ca. 1 mm.
Hvis du gerne vil se om dit gulv af tykt nok til at blive afslebet kan du tjekke tykkelsen ved radiatorrør, eller fjerne et dørtrin og så se tykkelsen når du ser fra siden af.

Råd 2: Hvor meget støver en afhøvling / afslibning?

Selvom der er støvposer på maskinerne kan man ikke 100% undgå at der kommer støv når man arbejder med afhøvling og afslibning af trægulve. Når man afhøvler gulve vil der naturligt være mere støv en der vil være ved en almindelig afslibning. Ved en afslibning kan man tage en fugtig klud, og tørre bordplader af med, mere er det ikke. Når man har fået udført en gulvafhøvling skal man forvente at der er noget rengøring efterfølgende.

Vi støvsuger altid når vi er færdige med afhøvling og afslibning, da vi skal påfører gulvet en efterbehandling, og for at undgå at der sætter dig støv i efterbehandlingen er en grundig støvsugning nødvendig.

Råd 3: • Kan man afhøvle og afslibe gulvene selv?

Vi anbefaler ikke at man selv afhøvler / afsliber gulvene, hvis man ikke har erfaring med det. Såfremt man ønsker et pænt resultat, kræver det de rigtige maskiner og en masse års erfaring. Bor man i en lejebolig, anbefaler vi på ingen måde at vi gør det, da man risikere at slibe igennem parketgulvet, og så skal det erstattes efterfølgende. Risikoen ved selv at udfører arbejdet er at du får kutterslag i gulvene, sliber igennem gulvet, laver slibespor, påfører efterbehandlingen ujævnt og mange flere ting.
Derfor er det bedst og billigst at få en professionel til at klare opgaven, da hvis du selv skal gøre det skal ud og leje maskiner, købe sandpapir og købe efterbehandlingerne.

Er du i tvivl omkring dine trægulve kan vi selvfølgelig hjælpe. Kontakt os telefonisk eller henvend dig på vores hjemmeside.

Web:
Mobil: 81163331

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.