1417-KW – Hvilshøj Mark 60, Øster Brønderslev

Spændende nyere liebhavervilla i det flotte landskab ved Ø.Brønderslev.
Virkelig flot og naturskønt beliggende villa opført lige midt i den flotte natur og skønne udsigt lige uden for Ø.Brønderslev. Der er få hundrede meter ind til byens skole og idrætsfaciliteter og på hele gå- eller cykelturen ind kan du nyde det flotte landskab i med græssende kreaturer og bakket landskab i Dålen. Denne flotte liebhavervilla er et meget smukt syn i landskabet og er også indendørs en meget smuk og spændende bolig, med en rigtig fin og veldisponeret indretning.
I underetagen er der indrettet dobbelt carport hvorfra der er direkte adgang til villaens forgang og derfra igen til grovkøkken. Fra forgangen kommer du op i boligdelen ad en flot trappe som fører op til den flotte pompøse køkkenafdeling m. stort køkken-alrum og brændeovn, samt stue i åben miljø. Fra køkken er der udgang til højtbeliggende og flot altan med udsigt. Fra stuen er der adgang til soveafdeling m. 2 store værelser og toilet, samt soveværelse og lækkert stort badeværelse. Fra denne afdeling er der spindeltrappe op til det højtbeliggende udsigtsværelse med masser af vinduesareal og superudsigt. Værelset er meget anvendeligt som hjemmekontor, atelier og gæsteværelse. Denne bolig skal bare opleves den kan næsten ikke beskrives.
I haven er der indenfor de sidste par år opført et anneks med både vand og kloak. (ikke helt færdiggjort indvendigt)
EVT BYTTE MED HUS ELLER SOMMERHUS I LØKKEN-OMRÅDET
En helt fantastisk bolig til den kræsne køber som gerne vil være i naturen og bo i et nyt hus. Det skal bare opleves , så book en fremvisning på Westergaardbolig.dk

Tidligere artikelGausdal Landhandleri Multistolpe og terassebord Blomsterkasse HD
Næste artikelBoligadvokat ved huskøb. Få mest ud af dit advokatforbehold. Kerteminde pris