1353-KW – Algade 163 9700 Brønderslev

Beskrivelse

Meget stilfuld og smuk villa i 1 ½ plan og dejlig høj kælder.
Her finder du en fantastisk flot og utrolig velholdt villa, som overalt fremtræder som en tiltalende og indflytningklar bolig. Første øjekast giver indtryk af en meget smuk og stilfuld bolig, som også bekræftes når man træder indenfor. Villaen fremstår i hvidmalet og vandskuret facade med bondehusvinduer og rødt cementstenstag. Villaen er gennem de senere år blevet malet både ude og inde, ligesom der er helt nyt køkken. En villa med rigtig fint lysindfald og gode lyse rum.
Skøn indretning med vindfang, forgang med trappe til kælder og 1. sal, flot nyt Vordingborg-køkken i hvide elementer, skøn stue med trægulv og udgang til flot træterrasse. På 1. sal er der dejligt soveværelse, badeværelse med bruseniche og værelse. Dejlig tør og god høj kælder med badeværelse, vaskerum, viktualierum, samt skønt stort værelse og hobbyrum.
Tilhørende nyere carport, samt meget smuk og velanlagt have som kræver begrænset pasning og i det hele taget en fryd for øjet. Dette er bare en smuk og helt unik bolig, som bare bør opleves, så bliver du hurtigt overbevist. Bestil en fremvisning allerede i dag på westergaardbolig.dk

Tidligere artikelNational Anthem of Bulgaria – “Мила Родино” (“Mila Rodino”)
Næste artikelBad Indretning 3D – Sandfarvede 60×60, på gulv – Trælook mosaik på vægge