1306 kw

Hyggeligt og totalt nyrenoveret byhus i Brønderslev centrum.
Hyggeligt vandskuret , malet og meget stilfuldt og flot byhus , som indenfor de seneste 3 år har gennemgået en stor renovering og ombygning med nye lofter, vægge, gulve og fremstår overalt som et nyt flot hus. Virkelig dejlig og moderne indretning. Kun få meter ind til byens mange indkøbsmuligheder, gode transportmuligheder og kun få hundrede meter til en af byens gode skoler, Søndergade skole, med trafiksikker skolevej.
Virkelig dejlig indretning i 1 ½ plan, hvor der i stueplan er pæn stor forgang med flot opvarmet klinkegulv, superflot badeværelse fra 2011, og lækkert køkken-alrum fra samme år, med halvmur med indmuret pejs til den flotte opholdsstue og stort soveværelse med skydelåger. Der er gulvvarme i hele underetagen undtaget soveværelset. 1.sal er fra 2013 med synlige bjælker og hvidmalede lofter og indretning med flot badeværelse, 2 gode værelser og stue. Hyggelig have.
Dejligt muret udhus/værksted på 45 kvm. og fin nyanlagt indkørsel med herregårdssten. Huset har god og billig opvarmning med luft-til-vand varmepumpe.
Skønt beliggende for enden af blind vej og lige klar til at flytte ind i. Kom og se det flotte hus ved selvsyn. Bare bestil en fremvisning på Westergaardbolig.dk.

Tidligere artikelTØ H1 – Tagfod video
Næste artikelAkacievej 4 6000 Kolding – Sagsnr.: 711-1378 – Trekanten Bolig