Stormsikring: Se her hvordan og hvorfor du skal stormsikre

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Få en udførlig guide til hvordan du stormsikrer din bolig her:

Hver tredje dansker har oplevet at få stormskader. Er din bolig klar til den næste storm?

DE DANSKE STORME KOSTER MANGE PENGE
De danske storme er dårligt nyt for husejerne, for det koster mange penge, når skaderne skal udbedres. Hvert år koster stormskader danskerne flere millioner kroner. Stormene Allan og Bodil alene kostede mere end 4 milliarder kroner. Derfor er det som boligejer vigtigt at vide noget om stormskader og stormsikring. Nogle gange handler det nemlig ikke bare om at få skaden dækket, men om at undgå den helt i første omgang. Derfor kan det være en god idé at investere i et par forbedringer.

STORMSIKRING AF HUSET
Den bedste måde at beskytte dit hus mod stormskader er at sørge for, at huset og eventuelt andre bygninger på din grund er i forsvarlig stand. Er dit hus korrekt opført og vedligeholdt, bør det kunne modstå en storm uden at få skader.

TAGSIKRING ER EN AF DE VIGTIGSTE STORMSIKRINGER
Dit tag er særligt vigtigt. Er det fx gammelt eller i dårlig stand, kan vinden nemt rive tagstenene af, og sammen med regnvejr kan det give alvorlige skader. Er dit tag derimod sundt kan du meget nemmere undgå stormskader. Og skulle skaden alligevel ske, får du større erstatning når din bolig er velholdt.

TAL MED OS, OG FÅ HJÆLP TIL AT STORMSIKRE DUT HUS
Mange forbedringer er simple – som at male vinduer og træværk. Andre kræver mere – af dig eller måske af professionelle, der kan efterse dit tag eller dit hus.

Hos Alm. Brand kan vi hjælpe dig med at finansiere forbedringer på din bolig og få 100% styr på din husforsikring, så du ved at du er godt dækket, når den næste storm rammer.

Du er velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder for at låne til forbedringer, både hvis du er ny kunde eller kunde hos os i forvejen.

Ring til os på 96 10 17 81. Så hjælper vi dig på vej.

Du kan også tage et kig på vores guide til hvordan du stormsikrer din bolig:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.