SMS lån – 5 råd til et sikkert lån

Sikkert laan
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SMS lån har et blakket ry blandt mange danskere. Hvad man sjældent hører om, er de danskere, der faktisk har haft en god oplevelse med et SMS lån. Tager du de rette forbehold, kan det SMS lån nemlig være et ganske udmærket lån. Her i artiklen giver dig 5 gode råd til, hvordan du sikkert låner penge gennem et SMS lån.

 

Hav et budget inden du låner penge

Inden du låner penge, skal du altid have et budget med dine udgifter og indtægter. Det skal du for at være sikker på, at du nu også kan betale lånet tilbage. Ved et SMS lån er den månedlige ydelse ofte højere end ved andre låneformer, og derfor er det en ekstra god idé altid at lave et budget, inden du ansøger om at låne.

 

Ansøg altid hos flere udbydere

Da dine endelige lånevilkår først bliver oplyst, når du er blevet godkendt til et SMS lån, er det vigtigt at ansøge om flere forskellige lån. For at kunne finde det bedste lån til dit behov, er det vigtigt at have et godt sammenligningsgrundlag. Ellers risikerer du at vælge et SMS lån med alt for høje gebyrer. Vi anbefaler, at du altid ansøger hos mindst 3 forskellige låneudbydere.

 

Kig på ÅOP og kreditomkostninger

Den fejl mange begår, når de skal tage et SMS lån er, at de kun kigger på renten for lånet. Man skal altid kigge på renten, men det er også vigtigt at se på de andre omkostninger ved et SMS lån. Der er oftest forskellige gebyrer på et SMS lån, og de udgør faktisk ofte en ret stor del af det beløb, du skal betale. Er du ikke opmærksomme på dem fra start, så risikerer du at blive overrasket, når det første afdrag på lånet skal betales.

 

For at kende de faktiske omkostninger til et SMS lån, bør du altid kigge på ÅOP’en og kreditomkostningerne. Det er lovpligtigt for udbyderne at oplyse om ÅOP og kreditomkostninger, så derfor kan du altid finde de to satser. Det smarte ved dem er, at de ikke kun tager hensyn til renten, men også de forskellige udgifter ved lånet. Der er som regel et opstartsgebyr på et SMS lån, ligesom der kan være administrationsomkostninger.

 

Brug den sunde fornuft

Vores sidste råd er altid at låne fornuftigt. Et godt råd for mange kan være at have lidt betænkningstid, inden du accepterer låneaftalen. Mange låner nemlig penge meget hurtigt uden altid at tænke så meget over konsekvenserne. Læser du altid din låneaftale grundigt igennem og holder udgifterne op mod dit budget, så kan du også hurtigt se, hvordan SMS lånet vil påvirke din økonomi. Overvej også altid, om det bedre kan betale sig for dig at spare op til det, du gerne vil bruge lånet på at betale.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.