Min Lejlighed får en Makeover | Projekt Lejlighed ♡

Tusind tak fordi I så med på denne video. Videoen er en reklame for Ilva, i og med at de har været så fantastiske søde at sende mig nogle gaver til min lejlighed. Men alt hvad jeg købte i deres butik i Lyngby, var rent og skær af egen lomme. Jeg eeeelsker Ilva, og har gjort det i årevis! Så tusind tak til Ilva, for at hjælpe mig lidt på vejen til den perfekte lejlighed! I kan finde links til de forskellige ting jeg viser nedenfor:

De ting som er gaver er markeret med ‘*’

Viskestykker –

Dækservietter –

Okidé –

Stearinlys –

Håndsæbe –

Håndklæder –

Kurv med tæpper –

*Sofabord – Jeg har ikke link til sofabordet, men det hedder Rex og er med sort stel og marmor plade

Puder –

*Spisebordstole –

Spisebord –

Lampe over kontor –

*Tæppe i beautyrum –

▼ LOTS OF INFO ▼

HELLU! Jeg håber at du nød denne video! Husk at giv den en thumbs up, hvis du godt kunne lide den! Jeg eeeeelsker jer!

MIT BEAUTY BRAND – www.noblenordic.dk
HUSK AT BESØGE MIN HJEMMESIDE – www.juliasofia.dk

Er du sponsor/et firma kan du kontakte mig på:
juliasofiabusiness@splay.tv

► LINKS

• Facebook –
• Instagram – @juliasofiaaastrup
• Snapchat – juliasofiayt

► FAQ

• Alder: 20 år
• Kamera: Canon EOS 80D/Canon G7X mark 2
• Redigerings Program: iMovie/Final Cut Pro

TAK FORDI I SÅ MED!
KYS OG KÆRLIGHED