LC BEAUTY LAB LAUNCH | VORES HEMMELIGE PROJEKT AFSLØRET!

LC BEAUTY LAB LAUNCH!
Instagram: @lcbeautylab
Vi lever i en verden med en såkaldt some kultur med perfektion som mål, men nu påkalder vi os retten til at ændre opfattelsen af “det perfekt”, og skaber et univers hvor alle er lige, alle har ret & alle har plads. Vi har begge kæmpet for at finde vores plads i en verden af forventninger, og vi mener det er tid til at gøre diversitet til den nye SO ME kultur. I vores beauty univers vil vi tilbyde et trygt og sjovt miljø, hvor der er plads til alle, plads til at fejle & plads til at lære. Vi vil holde foredrag omkring hvordan man finder sig selv, hvordan man lærer at elske sig selv & hvordan vi kan tage kontrollen tilbage fra de sociale medier, så vi styrer dem & ikke omvendt.
Dernæst vil vi holde kurser, der vil omhandle alt fra at lægge den perfekte dagsmakeup til de ultra fierce looks, som vi begge mestre grundet vores empiri som makeupartister.
Sidst men ikke mindst vil vi skabe et univers både på Instagram & Youtube, hvor I vil finde støtte, styrke & et sammenhold uden lige. Slut med opdeling og kategoriseringer. Her er vi alle lige, vi kan være hvem vi er & sammen vil vi skabe en nyfortolkning, hvor det at være dem vi er, er det perfekte.
xx (amilla Frederikke
__________________________________________
SUBSCRIBE TIL MIN INTERNATIONALE KANAL:
__________________________________________
SOCIALE MEDIER:
SNAPCHAT: camifsc
INSTAGRAM:
FACEBOOK:
TWITTER:
__________________________________________


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/seotoolbox.dk/boligogstil.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008