Barfoed Group Lejeboliger – Odense M – Munkebjerg Park Boligtype A – 2. Værelses på 49 m2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Boligernes størrelse varierer fra 49 til 68 m2. Alle boligerne er udstyret med kvalitetsinventar og de anvendte byggematerialer er ligeledes kvalitetsmaterialer. De valgte løsninger i boligerne er gennemtænkte ift. at optimere design samt det at opnå gode indeklimaforhold i boligerne. Der er ligeledes valgt nogle løsninger internt i boligerne, hvor det bl.a. er lykkedes at få dagslysindfaldet ind igennem boligen i hele dens dybde. Dette er bl.a. sket ved at terrassedørene er valgt som store Velfac skydedøre med glas fra gulv til loft.

Samtlige boligers køkkener er udstyret med alt i hårde hvidevarer som f.eks. keramiske kogeplader, køle-/fryse-skab, emhætter, indbygningsovn, opvaskemaskine samt kombineret vaske- tørremaskine. Alle hvidevarer i køkkenet er med “rustfri look”.

Der er i alle lejligheder monteret kvalitetskøkkener, inventar med højglanslåger, granitbordplader, emhætte med centraludsugning samt højskabe. Af øvrig inventar kan nævnes skydedørsskabe i entré samt højskabe i soveværelse.

Badeværelset er et meget flot flisebadeværelse, hvor der er valgt sorte italiensk fremstillede fliser på gulv samt lyse fliser på væg i bruseområdet. Øvrige vægge er hvidmalet. Inventaret er et bademiljø med sort granitbordplade og vask ud i ét. Under vasken er der et skabsarrangement med låger i sort højglans, som står i fin kontrast til de lyse vægge. I hele bordpladens bredde er der monteret et stort spejl. Brusekabinen er opbygget med glasafskærmning og glasdør som går fra gulv til loft. Blandingsbatteriet i brusekabinen er et termostatstyret brusebatteri.

Belysningen på badeværelset består af indbygningsspot i loftet. Der er valgt rengøringsvenlige toiletter, med væghængt toiletskål og indbygningscisterner.

Indvendige døre i lejlighederne er helt bevidst valgt som skydedøre for at optimere pladsforholdene og den tilhørende indretning i rummene.

Alle gulvene i opholdsrummene er udført som hvidpigmenterede, matlakerede parketgulve i træsorten ask.

Alle lejligheder er forsynet direkte med fiberforbindelse, hvilket muliggør meget hurtige dataoverførsler. Der er ligeledes mulighed for at få traditionel antenne og telefonforbindelse i lejlighederne.

Der er i tilknytning til alle lejlighederne tilkoblet dørtelefon, som giver den tryghed, der er nødvendig ifm. adgang til opgang/elevator til boligerne.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.